Известие

Collapse
No announcement yet.

алфа 33 някаде ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от eskaliburg Покажи съобщение
    трябва да се проучи задалже , само да се разбере дали е 16в
    във коя посока това колека към центъра ли ?
    ами не, посока излизане от софия още в началото на Ботевградско от дясната страна.
    1986 Alfa Romeo Sprint ex.
    1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
    1999 Citroen Saxo 1.0
    Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      с тия 13ки трудно ще е 16в
      Виждал съм точно такава. И без надписи отзад. Колегата нарочно я караше така.

Comment

иво брат ..... спора е безпредметен
        Не е, бе!

Просто не можете да ме усетите!
        Днеска изолирах газта и я подгоних!
        Преди това смених Селенията с 20К.
        За да не реве пак Адаша!
        Набра се учудващо добре и по километраж беше на 200.
        На дъртите ми бъбреци си е в повече от достатъчно.
        И без това съм кьорав и дърт.
        Рефлексите ми не са като едно време.
        16В ще ми е в повече!
        Ама не се знае, какво ще ми хрумне!
        Старост, нерадост!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Не е, бе!

Просто не можете да ме усетите!
          Днеска изолирах газта и я подгоних!
          Преди това смених Селенията с 20К.
          За да не реве пак Адаша!
          Набра се учудващо добре и по километраж беше на 200.
          На дъртите ми бъбреци си е в повече от достатъчно.
          И без това съм кьорав и дърт.
          Рефлексите ми не са като едно време.
          16В ще ми е в повече!
          Ама не се знае, какво ще ми хрумне!
          Старост, нерадост!
          Дъртите се вдетиняват. И все пак стари коли са вече

Comment

В първото изречение си прав, но второто е ...
            Няма стари и нови, а потдържани и замърлявени коли.
            Има и друго!
            Алфа 33 1.4 след 92 г. е равна или по-технологична от много модели коли, които са много по нови!
            Инжекциона и може да се види включително и в коли след 2000 година.
            Защо не са го хакнали на 16В и на мене не ми е ясно!
            Все пак, като общо състояние, 145/6 е по-лоша кола от 33.
            Спасяват ги единствено ТС моторите и то от 1.6 нагоре!
            Иначе, като държане на пътя са пълна скръб!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от 33Dandy Покажи съобщение
              Виждал съм точно такава. И без надписи отзад. Колегата нарочно я караше така.
              13ка не влиза при 16в, защото е с вентилирани дискове
              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от 33Dandy Покажи съобщение
                Дъртите се вдетиняват. И все пак стари коли са вече
                Добре, бе Цецо, защо твоята бивша 33-ка я продава друг човек за повече пари отпреди?
                И защо сега си с нов ник, а не Стрейнджър 65 или някой от старите имена?
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

с тия 13ки трудно ще е 16в
                  не знам как ги разпозна 13-ките. А и като погледнеш EPER ще видиш, че има и невентилирани дискове за 16V. Даже и без ABS, което направо ме разби. Човекът искал просто 16V без никакви екстри за нея, само двигател. Още не мога да го проумея да ти кажа. Едно време в началото можеше да си поръчаш в Аутогама какво ти душа иска

Comment

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    Добре, бе Цецо, защо твоята бивша 33-ка я продава друг човек за повече пари отпреди?
                    И защо сега си с нов ник, а не Стрейнджър 65 или някой от старите имена?
                    много просто, квато му беше 33ка такъв му е и бана - перманентен

пък за 13ките не виждам какво спорим, тая кола на снимките не е стандартно 16в и толкова
                    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Утре ще мина и ще се разбере!
                      1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                      1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                      1999 Citroen Saxo 1.0
                      Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

• Не знам кои какъв бан има във форума от скоро съм тук...Само едно не разбрах,защо след като са стари колите и си зимаме "нови", все още се навъртаме в раздела за 33 и го правим дори след бан и то с нов ник..Не нямам никакви намерения- порсто това което искам да кажа е: Trentatre=МАНИЯ...
                        Alfa Romeo 156SW 1.9JTD,Fiat Punto 1.2 16V Sporting,Alfa Romeo 166 2.4JTD 136hp-ex,Alfa Romeo 33 1.3L IE-ex,

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                          13ка не влиза при 16в, защото е с вентилирани дискове
                          13-ка от лада идиално влиза на 16в и разликата между винтилираните и обикновените дискове е че вентилираните са само по широки иначе окръжноста е еднаква!!!!
                          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от RealSeX Покажи съобщение
                            13-ка от лада идиално влиза на 16в и разликата между винтилираните и обикновените дискове е че вентилираните са само по широки иначе окръжноста е еднаква!!!!
                            Не исках аз да го пиша, само се опитах да намекна за досещане

Comment

• Ясно е, че при диск с диаметър 240мм влиза 13-ка без ядове. Въпроса е, че от завода 16V Моторите излизат с не по-малки джанти от 14' най-малкото заради това, че на 13-ка няма по широка гума от 175, а при най силния мотор трябва и сцепление с пътя, иначе за какво са ти 137 коня?
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Wiliams Покажи съобщение
                                Не знам кои какъв бан има във форума от скоро съм тук...Само едно не разбрах,защо след като са стари колите и си зимаме "нови", все още се навъртаме в раздела за 33 и го правим дори след бан и то с нов ник..Не нямам никакви намерения- порсто това което искам да кажа е: Trentatre=МАНИЯ...
                                Човек винаги може да научи нещо, а винаги може да помогне с нещо. Знам какво е 33 16V и мога да помогна за много неща. Но тук е окупирано от няколко души и ви оставям в техни ръце. А колкото до нови и стари коли - ами 33-ка по-млада от 16 години няма. И за да поддържаш една 33 вече си е лудост. Достатъчно сме бедни за да си го позволим. А и след като се качих на 156, особено тази на аватара ми, 33-ката остана само един спомен.
                                Колкото до BobI 33 - тая кола е продадена за 3000, а сега новия собственик може да и иска ако му е кеф и 5000. Колкото до стария ми ник - заради закостенели разбирания ме баннаха, наказанието ми изтехло щом съм тук, но вече не искам да съм със стария си ник. А и един приятелски съвет - вместо да пишеш тук не по същество, вземи бачкай, че нещо и шефското ви тяло не е на кеф.
                                Чао на 33-ките и успех все пак на тези, дето все още искат да ги притежават

Comment

Working...
                                X